Affiliate teksten laten schrijven
Vanuit huis of vanaf een exotische bestemming werken en daar ook nog eens makkelijk geld mee verdienen? Dat kan vrij eenvoudig met een goede affiliate website! Deze zijn er in diverse uitvoeringen, zoals vergelijkingswebsites, niche websites, review websites en persoonlijke blogs (bijv. over bakken, reizen of sport).

Tekstschrijven uitbesteden

Wilt u zelf een affiliate website opzetten, maar heeft u geen zin of tijd om hiervoor zelf teksten te schrijven? Valor Tekstmedia neemt de klus graag van u over! Wij hebben een jarenlange ervaring met het schrijven van affiliate teksten over allerlei onderwerpen. Denk bijvoorbeeld aan gadgets en slimme apparaten voor thuis, maar ook reizen, geld besparen en woninginrichting.

Waarom schrijven van affiliate teksten uitbesteden?
De belangrijkste reden om het schrijven van affiliate teksten aan ons uit te besteden is natuurlijk dat het u veel tijd en energie bespaart. Daarnaast zijn er veel mensen die zelf niet zo sterk zijn in de Nederlandse taal. Spelfouten maken een site minder betrouwbaar en ook zien teksten er hierdoor minder betrouwbaar uit. Een goede, succesvolle affiliate site moet dus beschikken over correct gespelde teksten die ook nog eens aanspreken. Wij gaan graag aan de slag met het (her)schrijven van uw affiliate content!

Kan ik ook gewoon gratis teksten laten schrijven door AI?
Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om AI in te zetten voor het schrijven van hun teksten. Weliswaar kun je hiermee snel en gratis teksten laten genereren, maar echt tekstschrijven is het niet. De tekst wordt gegenereerd op basis van eerdere teksten. Zitten daar fouten in? Dan worden deze fouten meestal overgenomen in de nieuwe AI-tekst.

Bij actuele onderwerpen en nieuwe ontwikkelingen heeft AI vaak te weinig informatiebronnen, waardoor de AI-gegenereerde tekst niet volledig of correct zal zijn. Sowieso is het lastiger om Nederlandse AI-teksten te laten maken, doordat er minder bronnen zijn dan bij Engelse teksten.

Verder scoren zelfgeschreven teksten nog altijd een stuk beter als het gaat om vindbaarheid op zoekmachines. AI-content is niet bij alle zoekmachines verboden, maar toch blijft de voorkeur uitgaan naar teksten die door mensen gecreëerd zijn. Bovendien kun je makkelijker een eigen touch of een beetje humor verwerken in een tekst die je zelf schrijft. U kunt AI dus zeker gebruiken als hulpmiddel bij het creëren van teksten, maar combineer het bij voorkeur met menselijke input. Heeft u toch wat extra hulp nodig bij het schrijven van uw teksten? Bij Valor Tekstmedia helpen we u graag!

Is affiliate teksten laten schrijven duur?
Valor Tekstmedia is niet zo goedkoop als een gratis AI-tool, maar uiteraard kunnen we wel uw teksten schrijven tegen een schappelijk tarief. Klein budget voor uw teksten? Dan kijken we graag naar een oplossing op maat!