Categorietekst laten schrijven
Als trotse eigenaar van een prachtige webshop wilt u natuurlijk zo veel mogelijk klanten aan u binden. Daarom is het belangrijk dat mensen niet alleen uw website, maar ook uw aanbod gemakkelijk kunnen vinden. Kies daarom voor een logische indeling van uw online shop en voeg duidelijke omschrijvingen toe aan elke pagina. Lukt het u zelf niet? Geen probleem! Bij Valor Tekstmedia beschikken we over de juiste expertise en ervaring. Zo kunnen we onder meer fonkelnieuwe aansprekende categorieteksten voor uw schrijven.

Wat zijn categorieteksten?
Vrijwel alle webshops bieden meerdere producten aan. Deze producten worden onderverdeeld in categorieën. Denk bijvoorbeeld aan een kledingwebshop met categorieën als dameskleding, herenkleding en kinderkleding, maar ook jassen, vesten en truien, broeken en ondergoed. Of een webwinkel die parfums verkoopt en zijn assortiment heeft onderverdeeld in onder meer damesgeuren, herengeuren, unisexgeuren, florale parfums en kruidige parfums. Elk van deze categorieën heeft zijn eigen omschrijving nodig. Zo vinden uw bezoekers sneller waar ze naar op zoek zijn en kunnen ze eenvoudig tot de juiste keuze komen. Een categorietekst is zo’n omschrijving. Om ervoor te zorgen dat uw website beter overkomt en beter gevonden wordt door Google en andere zoekmachines, is het van belang dat uw teksten helder én uniek zijn. Het heeft dus geen zin om één tekst te maken en vervolgens bij elke pagina het trefwoord aan te passen. Dit doet uw zoekmachinescore namelijk geen goed.

Professionele categorietekst laten schrijven
Wilt u direct een aantal categorieteksten bestellen? Dan zit u bij ons helemaal goed. U bepaalt zelf hoe lang elke tekst moet worden en wij zorgen ervoor dat elke tekst duidelijk en ook nog eens goed vindbaar wordt. Over het algemeen scoren langere omschrijvingen beter dan korte. Daarom raden we aan om te kiezen voor een categorietekst van meerdere alinea’s. Dit zorgt voor een overzichtelijke, informerende en aansprekende omschrijving.

Productbeschrijving laten schrijven
Naast categorieteksten kan Valor Tekstmedia ook productomschrijvingen voor u verzorgen. Hiermee heeft u voor elk individueel product in uw webshop een prettig leesbare beschrijving in dezelfde stijl als uw categorieteksten. Een productomschrijving kan kort of lang zijn en is bij Valor Tekstmedia altijd betaalbaar!