Horeca marketing Ede
Als eigenaar van een prachtige horecazaak in de regio Ede wilt u uw aandacht natuurlijk vooral aan uw gasten geven. Veel tijd spenderen aan de marketing en communicatie van uw café, restaurant, brasserie of hotel is waarschijnlijk niet uw favoriete bezigheid. Daarom is het goed om te weten dat Valor Tekstmedia u op dit gebied volledig kan ontzorgen.

Wat kunnen wij voor u doen?
Om uw horecabedrijf zo goed mogelijk in the picture te zetten, kunnen we onder meer:

  • uw website vernieuwen, verbeteren en bijhouden
  • social media posts creëren
  • nieuwsbrieven schrijven en meer

Horeca website laten maken in Ede
De website van uw restaurant, café of andere horecazaak is natuurlijk het visitekaartje van uw bedrijf. Hij moet duidelijk zijn, alle benodigde informatie geven en uiteraard ook goed vindbaar zijn. Wij hebben alle ingrediënten in huis om dat voor elkaar te krijgen. We maken een graag een frisse, moderne website voor u en vullen deze met passende content. Dankzij de inzet van onder meer SEO teksten valt uw bedrijf online nog sneller op. Uiteraard is op website plaats voor prachtig beeldmateriaal (foto’s en/of video’s van uw gerechten, drankjes, pand en team), aansprekende content en natuurlijk de menukaart. Wilt u een reserveringsmodule of andere handige extra’s aan uw website toevoegen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden!

Social media voor uw horecazaak
Social media zijn niet meer weg te denken uit het dagelijks leven en daarom is het goed om ze ook voor uw horecazaak in te zetten. Leg eenvoudig contact met gasten van vroeger en nu, bereik nieuwe doelgroepen en deel eenvoudig en snel veranderingen in het menu, leuke activiteiten en promoties. Geeft u ons het onderwerp? Dan zorgen wij razendsnel voor een passend social media bericht dat u direct kunt plaatsen!

Nieuwsbrieven, mailings en meer
Veel horecabedrijven in Ede en omgeving mogen rekenen op een vaste groep van stamgasten. Wilt u deze nog beter bereiken? Dan kunt u ze van tijd tot tijd nieuwsbrieven toesturen. Hierin kunt u ze informeren over aankomende evenementen en specials, maar ook over wijzigingen in het menu of andere interessante nieuwtjes omtrent uw bedrijf. Heeft u meer wensen? Laat ze dan direct horen. Valor Tekstmedia denkt graag met u mee en verzorgt met plezier de mooiste horeca marketing Ede oplossingen op maat.