Wat is redigeren?
Onder redigeren verstaan we het controleren en verbeteren van een bestaande tekst. Hierbij corrigeren we onder meer spelfouten, grammaticale fouten en zinnen die niet helemaal lekker lopen. In ons enthousiasme schrijven we vaak te lange zinnen. Deze zitten vol informatie die we maar wat graag willen delen. Voor een goede leesbaarheid is een afwisseling tussen korte en lange zinnen echter wel zo fijn. Daarnaast kunnen we ook variëren tussen lastige termen en eenvoudigere bewoordingen. Zo komt uw boodschap nog beter aan bij uw doelgroep(en).

Een groot voordeel van dit werk uitbesteden is dat u mag vertrouwen op onze kennis en ervaring. Daarnaast zorgen we ook gelijk voor een goede SEO integratie (bij teksten voor online gebruik).

Wanneer redigeer je een tekst?
Het is slim om een tekst te laten controleren en corrigeren voordat u deze gaat publiceren. Zo voorkomt u onduidelijkheden of zelfs miscommunicatie en loopt het imago van uw organisatie of bedrijf geen schade op.

Welke teksten kunnen jullie redigeren?
Redactiewerk is er in allerlei soorten en maten. Het kan zich uitstrekken van social media posts tot complete boeken. Ons specialisme zit vooral in het redigeren van online teksten en offline teksten voor promotionele doeleinden. Denk hierbij onder meer aan webteksten, teksten voor folders en flyers, e-mailcorrespondentie (nieuwsbrieven) en brochures. Wilt u weten of we ook uw teksten kunnen redigeren? Neem dan snel even contact met ons op!

Is het laten redigeren van een tekst duur?
In vergelijking met volledig herschrijven of een nieuwe tekst laten schrijven is redigeren absoluut niet duur. Zeker niet als u het overlaat aan Valor Tekstmedia! Wij zorgen voor een hoge kwaliteit teksten voor een lage prijs.